A tavalyi nagy sikerű esemény után idén újra megrendezzük a Kerékpárosbarát Hétvégét, ezúttal szeptember 21-22-én! Csatlakozz hozzánk ezen a különleges hétvégén!   

Az Autómentes Naphoz kapcsolódva, ez a hétvége nemcsak a környezettudatos közlekedésről szól, hanem arról is, hogy felfedezzük a természet szépségeit és támogassuk a fenntartható turizmust. Ahogy tavasszal, most is szeretnénk, ha minél többen választanák a kerékpárt, és közösen megkerülnénk a Földet – legalábbis kilométerekben! A Kerékpárosbarát applikáció segítségével követhetitek, hol tartunk ebben a kihívásban, és minden megtett kilométerrel hozzájárulhattok a cél eléréséhez. 

  

Szolgáltatói Kedvezmények 

  

Az ország különböző pontjain található Kerékpárosbarát Szolgáltatók idén is különleges kedvezményekkel várnak benneteket. Legyen szó szállásról, étteremről vagy bármilyen attrakcióról, a Kerékpárosbarát applikációban megtalálhatjátok a legjobb ajánlatokat. Ez tökéletes lehetőség arra, hogy útközben kényelmesen pihenjetek és ízletes falatokat kóstoljatok. 

  

Csatlakozz Tekerj a Zöldbe! kerékpáros túrákhoz országszerte 

  

Az idei Kerékpárosbarát Hétvégén számos helyszínen lesz lehetőségetek csatlakozni Tekerj a Zöldbe! túrákhoz! Ezek a túrák tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy biztonságos, kijelölt útvonalakon élvezhessétek a kerékpározást, és közben új helyeket fedezzetek fel. Legyen szó családi kirándulásról, baráti tekerésről vagy akár egyéni kihívásról, ezek a túrák mindenki számára nyitottak. 

  

A Tekerj a Zöldbe! programban résztvevő túrák időpontját és helyszínét a Tekerj a Zöldbe! honlapján találhatod meg, ahol előzetesen is regisztrálhatsz, vagy akár helyben is csatlakozhatsz a csapatokhoz. Ezek a túrák nemcsak a természet szépségeit mutatják be, hanem a Kerékpárosbarát Szolgáltatókat is érintik, akik különleges kedvezményekkel várják a résztvevőket. 

  

Tedd Emlékezetessé a Hétvégét! 

  

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy aktívan részt vegyél a Kerékpárosbarát Hétvégén! Tűzzük ki célul, hogy minél többen pattanjunk nyeregbe, és közösen ünnepeljük a kerékpározás örömét!