Állandóan megkapod, hogy téged még télen se lehet leszedni a bringáról? Mi 100%-osan megértünk! Klassz érzés az a végtelen szabadság, amit a kerékpár ad, de a sok élmény mellett arra is fel vagy készülve, ha olyan meghibásodással találnád magad szemben, ami derékba törheti a teljes napi programod? Ne parázz! Íme a megoldás!

Szereld magad a bringád! workshop – az október 14-15-i hétvégén, Gazdagréten

 

Ezen a budapesti helyszínű képzésen mindent megmutat neked Peti – a Panelműhely kerékpárszerviz vezetője – ami ahhoz kell, hogy magabiztosabban, bátrabban nyúlj a kerékpárodhoz, ha útközben ér a baj! 

 

 

2 napos, interaktív képzés, amin a saját bringádon való javítást gyakorolhatod, szakértő segítséggel, tét nélkül!

 

Néhány visszajelzés korábbi résztvevők tollából:

Szerintem fontos szempont, ha valakit túrázás közben ér „baleset”, tudja azt önmaga orvosolni. Adódhat olyan helyzet, hogy épp egyedül tekerünk, nem biztos, hogy akad segítség a közelben…..Ez a workshop hasznos gyakorlati útmutatót és tanácsokat adott ebben a témában, nem mellesleg egy társasági élményt is. ( D. Hortenzia )

 

Azért ajánlom ezt a workshopot, mert rövid idő alatt értékes tanácsokat kaphatnak a mindennapi kerékpározás vagy túrázás során előforduló leggyakoribb problémák kezelésével kapcsolatban, mindezt szabadtéren, piknik hangulatban, remek társaságban, kötetlen beszélgetés keretein belül.” ( N. Balázs )

 

Balázs említi a szabadtéri, piknik hangulatot – ez annyiban változik októbertől, hogy hűvösebb idő beköszöntével Petiék zárt, ‘időjárásfüggetlen’ helyszínen várnak Titeket. 🙂 

 

Bővebb információk kattints: www.panelmuhely.hu/workshop/