A GINOP 7.1.9 17 2018 00020 azonosítószámú projekt keretében megvalósított szakmai fórumok kiemelt célcsoportja a szolgáltatásokat nyújtó szervezetek, vállalkozások és azok képviselői. Ezen célcsoporton belül azoknak a szolgáltatóknak (büfék, éttermek, szállásadók), akik étkezést biztosítanak, szerveztük meg a kerékpáros táplálkozással kapcsolatos előadást, Fülöp Lili dietetikus meghívásával.
Az egészséges kerékpáros táplálkozás “összetevőiről” szóló előadást letölthetik és megtekinthetik itt: Egészséges kerékpáros étkezés – Fülöp Lili dietetikus előadása
Még több Tudástár
Indul, indul, indul az Osztálykirándulás!
Még túl messzinek tűnik a nyári Bringás Vándortábor, és már hiányzik az osztálynak a bringás túrázás? Vagy mielőtt belevágnátok a …
2023-ban folytatódik az Országos Bringapark Program
2023-ban folytatódik az Országos Bringapark Program összesen bruttó 300 millió forintos keretösszeggel. Az egyes pályatípusoknál az elnyerhető támogatási összeg eltérő, és összesen …
Monitoring Kézikönyv kerékpáros túraútvonalak felméréséhez
A Monitoring Kézikönyv a magyarországi kerékpáros túraútvonalak felmérésének módszertanát tartalmazza. Feladata, hogy bemutassa a már megépült vagy útba igazító táblákkal …