Kaland. Kihívás. Közösség.

Március 7-én indul a regisztráció a VándorViadalra, ami egy országos kalandverseny, ahol 7.,8., és a 9. osztályos tanulókból álló csapatok mérhetik össze tudásukat különböző ügyességi és logikai feladatokon keresztül. A VándorViadal legjobb csapata idén 1.000.000 Ft-os főnyereménnyel térhet haza, amiből 500.000 Ft-on a csapat tagjai, 500.000 Ft-on pedig az iskola vásárolhat sportszereket!

A jelentkezők egy online selejtezőn vesznek részt, akik pedig innen továbbjutnak, készülhetnek is életük egyik legnagyobb kalandjára, egy 7 napos, kihívásokkal teli nyári táborra, ahol csak rájuk vár a mindent eldöntő döntő!

 

Időpontok:

Nevezés: 2023. március 7. – április 7.

Selejtező: április 12. – május 10.

Döntő: június 19.-25.

 

A VándorViadalra maximum 300 csapat jelentkezését várjuk, így érdemes időben regisztrálni, hogy nehogy lemaradjatok. Szedd össze a csapatodat, és jelentkezzetek most! A VándorViadalra való jelentkezés, a selejtezőn való részvétel, valamint a 7 napos döntőn való részvétel is teljesen díjmentes.

Tegyétek próbára magatokat, tapasztaljátok meg életetek kalandját! Egészen biztosan felejthetetlen élményekkel fog távozni minden csapat!

További információ a VándorViadal menetéről és a jelentkezésről: https://vandorviadal.hu/page/verseny-menete

További kérdés esetén forduljanak hozzánk az info@vandorviadal.hu email címen!