Kalandozz a 6 kerékpáros útvonal egyikén személyes túrakísérőiddel, Csatanggal és Piszkével!

Az ismert-ismeretlen kerékpárutakon haladva rengeteg érdekesség mellett suhanhatunk el anélkül, hogy észrevennénk ezeket. Milyen jó lenne, ha ilyenkor zsebre tudnánk rakni egy túravezetőt, aki megmutatja nekünk az útvonal rejtett kincseit és izgalmas lehetőségeit!  A Digitális Vándor alkalmazás segítségével ezt megtehetjük, és többé már nemcsak gyalogos túrákon keresztül fedezhetjük fel a természetet és Magyarországot, hanem kétkeréken is!

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (Maketusz) 6 darab új e-ösvénnyel várja a kalandozni vágyó bringásokat. A Balaton szerelmesei 3 útvonal közül választhatnak, amelyek Balatonalmádiról, Siófokról és Zamárdiból indulnak, akik pedig inkább a fővárosból tekernének valamerre, kipróbálhatják a szentendrei, dunakeszi, illetve etyeki útvonalainkat. A Digitális Vándor alkalmazáson keresztül Csatanggal és Piszkével átlépünk az offline és online tér határain, és betekintést nyerhetünk a rejtett kincsek világába. Tudod hogy kell esőálló szuperbunkert építeni? Hallottatok már Helka és Kelén balatoni mítoszáról? Kipróbálnád milyen érzés az etyeki amfiteátrum színpadán állni? Hogyan működnek a parti szűrésű kutak? Ezekre a kérdésekre, és még rengeteg másra kaphatsz választ, miközben játékosan és interaktív módon végigkalauzol utadon a két kerékpárbolond karakter!

Haladj állomásról állomásra, fedezd fel a helyi különlegességeket, tanulj új dolgokat a környékekről, és gyűjts össze az összes jelvényt! Készen állsz? Kalandra és bringára fel!

A Digitális Vándor applikáció ingyenesen letölthető a Google Play vagy App Store áruházakban és offline használható az e-ösvényeken.