Kerékpár imádónak keresel karácsonyi ajándékot? Fuldokolsz az elcsépelt ajándékok végtelen tengerében? Dobjuk a mentőövet! A megoldás: ‘Szereld magad a bringádat!’ workshop! Egy interaktív, kiscsoportos tréning, ami az útközben felmerülő meghibásodások javításáról szól, sok gyakorlással saját bringán, szakértő segítséggel, tét nélkül! Ezt imádni fogja!

 

Miért lehet Neki ez a tökéletes ajándék?

  1. Mert nem egy unalmas ‘tucat’ meglepetés! Ha ezt adod, látszik, hogy figyelsz rá, az érdeklődési körére, és valóban hasznosat szeretnél Neki adni!
  2. Mert a 2 fő / alkalmas létszám limit révén kiemelt figyelmet kap! Az Ő tudásához mérten haladunk a gyakorlással. Minden kérdésére van időnk!
  3. Mert tét nélkül szerelheti a bringáját, hiszen a szakértő segítség végig ott van mellette, ha elakadna vagy bizonytalan lenne egy-egy munkamenet során.
  4. Mert a workshop mellé olyan garantált bónuszokat is kap, mint üdítő, tízórai, amivel s szünetben kínáljuk meg, illetve a 15% szerviz kedvezmény. 
  5. Mert bármennyire is rutinos bringás, valószínűleg profitál a képzésből! Sokféle résztvevővel találkoztunk már, de eddig mindegyikük hálás volt, mert egy átfogó képet, hasznos gyakorlatot, kreatív ötleteket kapott a következő túrájához.
  6. Mert rugalmasan felhasználhatja az ajándékutalványt. Vele egyeztetve, az Ő igényeihez mérten választjuk ki a képzés időpontját. 

 

És miért lehet Neked ez a legjobb választás? 

  • Mert ez egy valóban hasznos, ötletes gesztus tőled, aminek biztosan örülni fog.
  • Mert nem kell érte kimenned az őrült tömegbe és kígyózó sorokban rostokolnod! Pdf-ben küldjük és az otthonod kényelmében nyomtathatod, hogy a megfelelő pillanatban a fa alá csempészd. 
  • Mert most, Karácsony alkalmából 20% kedvezményben is részesülsz!

Ha még mindig maradt kérdésed, kattints a részletekért: www.panelmuhely.hu/workshop-ajandekutalvany/