Az elmúlt évek sikerei után örömmel jelentjük be, hogy folytatódik a Tekerj a Zöldbe! Program 2024. június 1-jétől! Az előző években szerzett tapasztalatok alapján célunk továbbra is az, hogy minél több embert bevonjunk a kerékpározás világába, és megismertessük velük Magyarország rejtett kincseit két keréken is.

Az idei évben nem kevesebb, mint 10.000 résztvevőt szeretnénk megajándékozni a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúrák élményével. 2024. június 1-jétől 2025. május 31-ig, könnyed, vezetett túrák szervezésére invitálunk mindenkit az ország minden részéről. Ezek a túrák kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy kikapcsolódjunk, feltöltődjünk, és közben felfedezzük Magyarország varázslatos tájait.

A Tekerj a Zöldbe! Program célja, hogy népszerűsítse a kerékpározást, és mindenki számára elérhetővé tegye ezt az egészséges és környezetbarát közlekedési formát. A túrák nem igényelnek sportolói felkészültséget, így bárki részt vehet rajtuk, életkortól vagy az erőnléttől függetlenül.

A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozat a már jól ismert kerékpáros turisztikai desztinációkon túl az olyan alternatív útvonalakat szeretné bemutatni, amelyek kevésbé ismertek, ám legalább annyira lenyűgözőek. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy Magyarország számos rejtett gyöngyszemét felfedezzük.

Ha Te is részt szeretnél venni a Tekerj a Zöldbe! Programban, és szeretnéd megosztani a kerékpározás örömét másokkal, jelentkezz túraszervezőnek az alábbi linken: Tekerj a Zöldbe! – Jelentkezési Felhívás

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Csatlakozz hozzánk, és tegyünk együtt az egészségesebb és fenntarthatóbb jövőért, közösen Tekerjünk a Zöldbe!