Egészen december 10-ig van lehetőségetek Tekerj a Zöldbe! kerékpártúrákat szervezni! Ha van kedvetek, akkor szervezhettek egy izgalmas Halloween-i vagy akár egy hangulatos Mikulás túrát is. Remek lehetőség arra, hogy kreativitásotokat kihasználva egyedi és szórakoztató kerékpáros élményeket nyújtsatok a résztvevőknek.  

A Tekerj a Zöldbe! célja, hogy népszerűsítse a kerékpározást mindenki számára teljesíthető, könnyű, vezetett, 26-40 fős kerékpártúrákkal. Várjuk a túraszervezők jelentkezését a www.tekerjazoldbe.hu oldalon! 

 

A távok teljesítéséhez nem kell sportolói múlt, kortól és erőnléttől függetlenül bárki könnyedén végig tud tekerni a 20-60 kilométeres túrákon. A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozattal szeretnénk elérni, hogy a felkapott kerékpáros turisztikai desztinációkon túl további, alternatív útvonalakat is megismerjenek az érdeklődők. A kerékpártúrázás szeretetének erősítése mellett a túrák célja, hogy a résztvevők felfedezzék környezetük rejtett kincseit, a helyi attrakciókat, valamint, hogy elsajátítsák a közlekedésbiztonság alapjait. 

 

A kerékpáros túrasorozat keretei között az idei szezonban 200-nál is több családbarát kerékpártúra megszervezésére keresünk túraszervezőket országszerte. A részleteket az érdeklődők a https://tekerjazoldbe.hu/jelentkezesi-felhivas/ oldalon ismerhetik meg. 

 

Ne habozzatok, tervezzétek meg az útvonalat, és szervezzetek egy felejthetetlen túrát a Tekerj a Zöldbe! keretein belül! Böngéssz túráink között, hívd el barátaidat, és a képek megosztásánál használd a #tekerjazoldbe hashtaget! 

 

A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozat a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében, helyi szervezetek bevonásával, az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.