Jelentkezés mobil pumpapálya használatra

Az Aktív Magyarország és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség közös felhívása alapján 3 hónapos időtartamokra térítésmentesen használatra átadja a mobil pumpapályáját.

A program célja:

Eljuttatni azon településekre a pumpapálya élményét, ahol 20 kilométeres körön belül nem található hasonló létesítmény. A mobil pumpapályával 3 hónap alatt megismerhetik a felhasználók az élményt, ezután pedig dönthetnek egy aszfaltos pálya építtetése mellett.

 

Jelentkezők köre:

Önkormányzatok, civil szervezetek és önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok, nonprofit gazdasági társaságok.

 

Jelentkezés menete:

Emailben a bringapark@maketusz.hu címre küldött emailben. A jelentkezés során a települést, valamint a telepítési helyszínt megadni, illetve a potenciális felhasználói kört bemutatni szükséges.

 

Jelentkezés elbírálása, döntés

A jelentkezéseket az igény beküldésének sorrendjében bíráljuk el.

 

Költségek

Maketusz a pályát a jelentkező részére ingyenesen biztosítja. A jelentkezőt terhelő költségek a helyszínre szállítás, összeszerelés és beüzemelés költsége. Ennek mértéke a földrajzi elhelyezkedés, utazási költségek függvényében várhatóan 150-300 ezer forint. Érdemes mihamarabb jelentkezni, mert az első helyszínre ingyen szállítjuk ki a pumpapályát (csak az összeszerelés és beüzemelés költsége terheli az első jelentkezőt).

 

A jelentkező kötelezettségei

A pumpapályát a jelentkező részére Maketusz leszállított, összeszerelt állapotban adja át. Az átvételről jegyzőkönyv készül. A használat során keletkező sérülések, károk javítási költsége a jelentkezőt terhelik.

A jelentkező a pumpapálya részére szilárd, vízszintes talajon biztosítja a telepítéshez szükséges felületet. A program időtartama alatt gondoskodik a rendszeres felülvizsgálatról, a rongálások minimalizálására figyel. A pálya csomagolóanyagait, göngyölegeit a program időtartama alatt zárt, száraz helyen tárolja.

 

Nyilvánosság

A jelentkező vállalja, hogy az idő alatt, amíg nála van a mobil pumpapálya, legalább egy alkalommal rendezvényt szervez a helyszínre, amiről képi és írásos anyagot készít és eljuttatja a helyi médiába és a Maketusz részére.

 

Kontakt

email: bringapark@maketusz.hu

telefon: 06 70 984 1093

 

Technikai paraméterek

 

Pálya gyártója

Pumptrack.eu (Lengyelország)

 

Pálya típusa

Pumptrack Monza PC1

 

Pálya hossza

37 méter