Idén újra meghirdeti a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozatot a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség – MAKETUSZ. A Tekerj a Zöldbe! célja, hogy népszerűsítse a kerékpározást mindenki számára teljesíthető, könnyű, vezetett, 26-40 fős kerékpártúrákkal. Várjuk a túraszervezők jelentkezését a www.tekerjazoldbe.hu oldalon!

A távok teljesítéséhez nem kell sportolói múlt, kortól és erőnléttől függetlenül bárki könnyedén végig tud tekerni a 20-60 kilométeres túrákon. A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozattal szeretnénk elérni, hogy a felkapott kerékpáros turisztikai desztinációkon túl további, alternatív útvonalakat is megismerjenek az érdeklődők. A kerékpártúrázás szeretetének erősítése mellett a túrák célja, hogy a résztvevők felfedezzék környezetük rejtett kincseit, a helyi attrakciókat, valamint hogy elsajátítsák a közlekedésbiztonság alapjait.

A kerékpáros túrasorozat keretei között az idei szezonban 200-nál is több családbarát kerékpártúra megszervezésére keresünk túraszervezőket országszerte. A részleteket az érdeklődők a https://tekerjazoldbe.hu/jelentkezesi-felhivas/ oldalon ismerhetik meg.

Fedezd fel Magyarországot Tekerj a Zöldbe! kerékpártúrákon keresztül! Böngéssz túráink között, válassz és tekerj a zöldbe! Hívd el barátaidat, ismerőseidet is és a képek megosztásánál használd a #tekerjazoldbe hashtaget!

A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozat a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében, helyi szervezetek bevonásával, az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.